Vår historie:

I 2010 startet Kees Kroon sitt eget firma med fokus på de ting han likte best å gjøre: matlaging og underholdning. Firmanavnet ble til Kroon Events & Entertainment Services og dette var alt fra tilfeldig: Hvis man legger de første bokstaver av disse ord sammen former de navnet hans. For helheten sin del valgte han å navne websiden kroon.no, likt som  etternavnet. Fra starten av viste det seg at markedet for leveranse av god og unik selskapsmat var større enn markedet for underholdning med tryllekunstneri og ballonger. Hovedfokus ble derfor underholdning med mat og for å kunne produsere mat i henhold til gjeldende regler investerte Kees i en mobil kjøkkenløsning. I mellomtiden utviklet underholdningsmarkedet seg mye mer og Kees bestemte seg derfor å utvide underholdnings muligheter med blant annet foredrag og kurs om matlaging.

Fra 2012 til og med 2015 har Kees også driftet et bydels kafé på Laksevåg men for lite omsetning i forhold til kostnader gjorde slutt med et for seg selv interessant prosjekt. I 2015 flyttet Kees fra Nesttun til Follese på Askøy og nye omgivelser åpnet for nye prosjekter i nærområdet.

Fra 1. april 2018 startet han med drift av et spennende prosjekt i Sjoddien, Strusshamn Kulturhuset. Det fikk navnet Sjoddien Serveringssteder og inneholder Pakkhushallen Kafé & Selskap og Steinkjelleren Mat,Vin &Øl.Selv om firmaet nå holder til utenfor Bergen, leverer KE&ES også gjerne til kunder som ikke bor på Askøy.


Litt om mannen bak firmaet:Kees Kroon er opprinnelig fra Nederland men emigrerte til Norge i desember 2004 for å kunne være sammen med kjærligheten hans som bodde i Norge. Utdannet Hotelfagskolen fant han raskt arbeid og startet karieren sin som kokk ved Solstrand Hotell og bad på Os. Etterpå jobbet han blant annet som kjøkkensjef ved Radisson Blu Royal på Bryggen i Bergen og som daglig leder i bedriftskantiner rundt om kring i Bergen.I 2010 startet han et eget firma hvor sin lange internasjonale kulinaire erfaring fra hele verden kunne utnytes bedre til både eget og kundens glede. Jungletelegrafen hjalp til at firmaet raskt ble kjent i Bergens området for leveranse av selskapsmat utenom det vanlige av god kvalitet for en hver budsjett.Nyskjerrig og ønsker du å finne ut mer om Kees? Da er det bare å ta kontakt!


Copyright © Med enerett